Äntligen en hemtjänst med kvalitet!

Hemtjänst, det är inte alltid den fungerar bra. Fråga mig, jag vet. Min åldriga mor har haft några olika bolag, både privata och kommunala som tyvärr inte har levererat. Jag har varit den besvärliga anhöriga som har klagat högljutt. Jag vet att det inte alltid är lätt för personalen, det jobbet tar på krafterna. Men det finns gränser…

Nu har jag hittat ett bolag i Mariestad som verkligen levererar kvalitet! De anställer bara personal med relevant utbildning och erfarenhet och de tar hand om sina anställda. Det märks på deras positiva attityd och service. Jag rekommenderar dem gärna vidare!

Äntligen en hemtjänst med kvalitet! Nu behöver jag inte oroa mig för att mamma ska bli dåligt omhändertagen eller att personalen glömmer av att ge henne medicinen. Det hände flera gånger innan och de svarade inte alltid när hon tryckte på larmknappen. Men det är slut med det nu! Faktum är att denna hemtjänst är så bra så jag kommer att länka till dem, om du känner någon som är i behov av hjälp så kommer detta bolag att kunna göra ett fantastiskt jobb, så hör bara av er till dem vetja! Vi måste bli bättre på att ta hand om de äldre, de har trots allt byggt upp vårt samhälle och förtjänar det bästa av oss. Kan ni inte skriva och berätta om era erfarenheter när det kommer till hemtjänst?

Kommentar från Inger:

Tack för inlägget! Jag är glad att du har hittat en hemtjänst som fungerar bra för dig och din familj. Det är viktigt att alla anhöriga har en positiv upplevelse av hemtjänsten. Jag hoppas att fler får samma positiva erfarenhet av bolaget du rekommenderar.

Kommentar från Maria:

Tack för tipset! Jag känner också till ett bolag som levererar bra omsorg. De är professionella och tar hand om sina anställda.