Bilvård på Hässleholm

Jag har nu i en tre års tid haft min bil. Det är min första bil och jag kände att jag aldrig nog har riktigt tagit hand om eller vårdat den på ett sätt som gör så att den ser så fräsch och fungerar så bra som möjligt.

Så jag tog bilen till Biltek i Hässleholm och frågade helt enkelt dem vad de trodde skulle behöva göras för att få den i ett så bra skick som möjligt. Dem erbjuder just bilvård på Hässleholm, och när jag då även har hört så fantastiskt positiva saker om dem under tidens gång så kändes dem verkligen som det perfekta valet.

De föreslog att bilen behöver ställas om i motorn lite, avgasrören skulle även bytas ut då dem har helt enkelt klassats för att vara för gamla. Så det kändes skönt att dem på Biltek redan visste vad dem skulle göra, då jag själv då också inte kan särskilt mycket om fordonsservice.

Efter de hade utfört dessa tjänsterna och därefter polerat och städat insidan på bilen så kändes det helt ärligt som att sätta sig i en helt ny bil. Stort tack till Biltek i Hässleholm för deras fantastiska service.