En rekond för dig i Värnamo

Hej igen alla härliga läsare! Jag vet att jag lyckas skriva ganska mycket om mat och restaurang-upplevelser här på min blogg, men idag så tänkte jag faktiskt rikta in det här inlägget på ett av mina många nöjen, vilket är bilar. För inte så länge sedan så vände jag mig till Finnvedens RekondCenter AB som är en rekond för dig i Värnamo, Alvesta, Anderstorp, Ljungby eller någonstans i dess omnejder. Jag kände att jag behövde skriva och rekommendera detta företag då jag är så himla glad över att jag har hittat dem och är hur nöjd som helst med de tjänsterna som jag använt mig utav. Hit kan man vända sig med sin bil då man vill bland annat få hjälp med lackförsegling, tvättning, polering, städning och rutförsegling för att bara nämna ett fåtal saker.

Hit till Finnvedens RekondCenter har jag nu hunnit vända mig ett par gånger under det senaste för att jag har varit så imponerad med resultaten som de har levererat. De som jobbar på företaget är oerhört trevliga och glada, men självklart även skickliga, rutinerade och väldigt kunniga på det dem gör. Man märker verkligen att dem har ett brinnande intresse för sitt yrke och att dem älskar att jobba med bilar, vilket är något som alltid är härligt att se. Jag har bland annat fått hjälp med både invändig städning och professionell ångtvättning. Min bil har aldrig sett så snygg och fräsch ut. Den är praktiskt taget som ny, vilket känns otroligt häftigt med tanke på hur gammal den faktiskt är. Som jag skrev innan så kan man få hjälp med lackförsegling, vilket jag inte riktigt förstår själv varför jag inte har gjort det förut. Det är verkligen något som jag skulle vilja ta tag i nästa gång jag tänker vända min blick till Finnvedens RekondCenter. Då håller man ju bilens lack otroligt lättskött och fräsch och man slipper att vaxa bilen. Kan varmt rekommendera att du tar dig till denna rekond då du vill ha någon hjälp med bilvård.