Har du besökt denna restaurang?

God dagens gott folk! Varmt välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på min blogg. Såhär mitt i veckan tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg om en restaurang i Kungälv, restaurangen heter Ristorante Da Umberto.

För ett tag sedan bjöd min pojkvän med mig ut på en dejt, vi åt på restaurang och avslutade med att gå på bio. Som ni kanske redan har förstått var det Ristorante Da Umberto vi gick till för en mysig middag, vilket det verkligen blev. Jag har aldrig ätit på den här restaurangen tidigare, därför blev det extra spännande att se vad de hade att erbjuda. Jag tog en pasta som jag vanligtvis brukar gilla, det kändes som ett säkert kort. Även om det var ett säkert kort lyckades denna restaurang i Kungälv överraska mig, maten var mycket godare än vad jag hade trott. Jag njöt verkligen av varje tugga jag tog, även när jag var mätt ville jag ha mer för att det var så gott. Efter vår underbara middag kommer jag garanterat gå tillbaka dit flera gånger för att testa de andra maträtterna de har på menyn, det är verkligen ett nöje att hitta en så bra restaurang. Med tanke på att jag är så nöjd med allt som den här restaurangen erbjuder vill jag dela med mig om det till er, så att ni också kan gå dit och uppleva det. Det här är en restaurang i Kungälv som jag tycker alla borde besöka minst en gång i livet, annars går man miste om något riktigt speciellt. Om ni själva har varit där eller kommer gå dit nu efter att ni har läst det här inlägget får ni gärna dela med er av er upplevelse i kommentarsfältet, jag vill gärna läsa vad ni tycker om den här restaurangen och deras mat.