Restaurang i Uppsala

I helgen när vi hälsade på våran farmor i Uppsala så besökte vi en jätte trevlig restaurang just i Uppsala där vi slog oss ner och åt under ett bra par timmar.

En otroligt trevlig och mysig restaurang som verkligen erbjöd en oerhört trevlig service som smittade av sig på allihop, inklusive mig.

Dem har verkligen ett gigantiskt utbud av precis allt man kunnat drömma om. Franska förrätter, italienska varmrätter och allt detta fanns så man kunde ta precis hur mycket man ville. Dem hade till och med en glassbar som mina småsyskon gick helt tokiga över.

Jag åt bruschetta till förrätt och rundade av middagen med en klassisk hederlig italiensk carbonara som serverades med focaccia bröd doppat i olivolja, vansinnigt gott verkligen!

Därför kände jag att jag verkligen ville ta mig tiden till att rekommendera Anna Lenas Krog AB för deras fantastiska mat och helt enastående service, det var verkligen inte sista gången vi besökte detta stället.