Vände mig till en snickare

Hejsan, hejsan, jag hade ett tak som behövde renoveras och då vände jag mig till en snickare här i Motala och är mycket nöjd. Jag har aldrig varit snickare själv, men det är klart att jag kan se hur mycket arbete och omtanke som ligger bakom ett vackert slutresultat. Jag ska nog försöka hitta mer tid till att renovera saker själv framöver. Kanske blir det en hobby! För jag har alltid gillat att arbeta med händerna ända sedan jag var liten. Men hur det nu var så blev jag mycket nöjd med hjälpen och taket och det var dags för ett inlägg på den här bloggen igen för att berätta om det hela.

Jag valde att vända mig till en specifik firma eftersom jag hade hört gott om deras arbete från vänner och bekanta. Jag kontaktade dem och vi kom överens om ett pris och en tid, och allt gick smidigt och bra. Arbetet påbörjades den 1:a mars och var klart den 6:e mars. Jag hade inte så stora förväntningar på hur processen skulle gå till, men det hela var mycket smidigare och enklare än jag trodde.

Jag blev guidad genom hela processen och fick se hur snickaren arbetade och tänkte. Det tog bara några dagar från start till slut, och det slutliga resultatet är fantastiskt! Jag kunde inte tro att det var mitt tak som de hade renoverat, det såg helt nytt och fräscht ut. Jag är mycket nöjd med deras arbete och skulle rekommendera dem till alla som behöver en snickare!

Mvh,

/John

PS: Hej igen! Jag har nu gjort lite research på olika typer av takmaterial och det verkar som att det finns många bra alternativ där ute. Jag kommer nog att skriva ett inlägg om takmaterial i framtiden, så håll utkik efter det! 🙂 Kramis, kramis!!!