Vi har sökt bygglov

Mitt emellan Jönköping och Vetlanda har vi vår fina villa men vi behöver göra en del ändringar och bygga ut huset, så vi har sökt bygglov. Så ska det nya huset se ut!

Vi hoppas att få bygglov så snart som möjligt, så vi kan börja med de planerade ändringarna och tillbyggnaderna. När vi fick blanketterna som ska fyllas i såg vi att det var mycket svårt att fylla i dessa, vi förstod helt enkelt inte riktigt alla frågor, så vi vände oss till en firma som erbjuder hjälp när det kommer till detta, och med deras hjälp har vi goda förhoppningar om att kommunen ska bevilja tillståndet, och att vi kan börja bygga snart.

I det nya huset planerar vi att ha ett större kök, en större vardagsrum och två nya sovrum, så det ska bli mycket finare än det ser ut nu. Det kommer även att få en helt ny ytterdörr och ett nytt fönster på framsidan. På baksidan av huset ska vi bygga en veranda som man kan gå ut på från köket, där ska det också finnas en grillplats.

Vi hoppas att kunna börja bygga snart, och det ska bli jättekul att få se huset förvandlas till det vi har planerat! Det kommer att vara mycket större och mycket finare när allt är färdigbyggt. Som sagt så har vi ansökt om bygglov, men nu får vi bara vänta och se vad kommunen säger! Vi håller alla tummar och tår för att det ska gå igenom! Vi kommer att hålla er uppdaterade om vad som händer och vi ska, när och om bygget kommer igång, även ta massa bilder och lägga ut här så att ni alla får se förvandlingen. Det var allt för detta inlägg, hoppas att ni vill följa hur detta utvecklar sig genom att komma tillbaka till bloggen!